Bu haber kez okundu.

Ören, Çalapkulu, İlçe ve Belde Belediye Başkanları Enerji Bakanı Fatih Dönmez’i Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte Ankara’daki temaslarına devam ediyor.

Daha önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın ve DHMİ Genel Müdürü hemşerimiz Hüseyin Keskin’i ‘ziyaret eden Siirt heyeti yaptıkları ziyaretlerde Siirt’in sorunlarını dile getirmiştiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Lale, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve Kayabağlar belde belediye başkanı Salim Seven ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti.

Siirt Heyeti, Bakan Dönmez’i ziyaretlerinde, Siirt’imizdeki yeraltı zenginliklerimizin ekonomiye kazandırılmasıyla alakalı gerekli sondaj çalışmaların başlatılması konusunda desteklerini ve halkımıza layık oldukları en iyi hizmeti götürmek için belediye başkanlarının taleplerini iletti.

Siirt Heyeti, Bakanımızın Siirt’e olan yakın ilgisinden dolayı kendisine verdiği ve vereceği tüm destekler için Siirt halkı adına teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasret 5 yıl önce

Sonuç