Bu haber kez okundu.

Ören,  Alçak ve Menfur Bir Saldırıdır
banner229

 AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İstanbul Adliyesi'nde Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği terör eyleminin, nefretle kınadığını belirtti.

Ören, İstanbul Adliyesi'ndeki terör eylemine ilişkin yayımladığı mesajda, şu ifadelere yer verdi:

"Siirt'li hemşerimiz olan Savcı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan saldırı bizleri derinden üzmüştür. Teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırının arkasında karanlık odakları olduğunu iyi biliyoruz. Ülkemizin her zaman refaha çıkdığı dönemde hedef alan odaklar bu sefer bizden canımızdan bir can aldılar. Teröristlerin son hedefi olan İstanbul adliyesi gibi güvenliği en üst seviyede olması gereken devlet kurumlarının kamu görevlisi ve statü ayrımı yapmadan avukatından idari personeline kadar herkesin ciddi bir güvenlik kontrolünden geçmesi gerektiği bir kez daha anlaşılmıştır" dedi.

Bu tür olayların bir deha cereyan etmemesini temennisinde bulunan Ören, mesajında başta ailesi, Siirt halkı, tüm adli ve yargı mensuplarına başsağlığı dileğinde bulunduğunu kaydetti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.