Bu haber kez okundu.

OKUL SPORLARI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
banner229
Okul Sporları bilgilendirme ve tanıtım toplantısı okulların Beden Eğitimi öğretmenlerinin katılımıyla yapıldı.
Toplantıya katılan Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın çocuk ve gençlerin sorunlarından bir tanesinin de zamanlarını olumlu aktivitelerle değerlendirmeleri konusu olduğunu belirterek, bu konuda bütün tesislerin çocuk ve gençlere açık tutulacağını söyledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç’ta çocuk ve gençlerin spora yönlendirilmeleri için gereken her türlü çabanın harcandığını belirtti.
Okul Sporları Koordinatörü İsmet Erman’da geçen yıl okul sporları alanında nüfus oranına göre bölgede ikinci olduğumuzu belirtti. Erman Geçen eğitim ve öğretim yılında ilimizde 84 okuldan 4853 sporcu bu müsabakalara katıldı. Bunlar içinde 234 bin 548 TL harcama yaptık. Bu yıl hedefimiz bölge birincisi olmaktır” dedi.
Toplantıda daha sonra bu eğitim ve öğretim yılında değişik spor branşlarında gerçekleştirilecek faaliyetlerle lisans çıkarma ve benzeri konular hakkında bilgi verildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.