Bu haber kez okundu.

Okul Bahçelerinde Biriken Karlar, Belediye Ekipleri Tarafından Temizlendi
banner229
 Siirt kent merkezinde bulunan okullarda eğitim hizmetlerinin aksamaması ve öğrencilerin güven içinde eğitimlerini sürdürebilmeleri için, okul önlerinde ve bahçelerinde biriken kar, Siirt belediyesi ekipleri tarafından temizlendi.
Siirt kent merkezinde 3 gün aralıksız devam eden kar yağışı ile birlikte Siirt belediyesi bünyesinde kurulan kar ile mücadele için kurulan Kriz merkezine bağlı acil müdahale ekipleri tarafından kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Çalışmalar kapsamında yeni yıl tatili nedeniyle 4 günlük aradan sonra bugün kent merkezinde bulunan okullarda yeniden başlayan eğitim ile birlikte, Siirt belediyesi bünyesinde kurulan kar ile mücadele için kurulan Kriz merkezine bağlı acil müdahale ekipleri tarafından 16 iş makinası ile kentte bulunan tüm okul önleri ve bahçelerinde biriken karlar temizlendi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.