Bu haber kez okundu.

Öğretmenlerden Başkan Özcan 'a Teşekkür
banner229

Pervari İlçemiz Şehit Öğretmen Ekrem Okutan İlkokulu İdarecileri ve Öğretmenleri Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ı makamında ziyaret edip, eğitime vermiş olduğu desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, "Eğitime desteğimiz hız kesmeden sürecek. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitimin her zaman destekçisi olduklarını belirten Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, "Pervari Belediyesi olarak her konuda olduğu gibi geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımızın istifade edebileceği her türlü faydalı çalışmayı yapma gayretindeyiz.

Okullarımızın eksiklikleri mutlaka oluyor. Geçtiğimiz yıllarda okullarımıza yapmış olduğumuz fiziki iyileştirmelerin yanında belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde dönem dönem okullarımıza destek vermeye gayret ediyoruz.

Eğitime kırtasiye yardımları, spor malzemesi yardımları gibi birçok alanda katkıda bulunuyoruz. Başkan Özcan okullarımıza yaptığımız yardımları geleneksel hale getireceğiz" dedi.

Şehit Öğretmen Ekrem Okutan İlkokulu İdarecileri ve Öğretmenleri, son dönemde Pervari’ye eğitim-öğretime verilen önem ve desteğin arttığına dikkati çekerek, "Özellikle her konuda bizlerden yardımlarını esirgemeyen belediye başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.