Bu haber kez okundu.

ÖĞRENCİLERE
banner229
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen Okul Öncesi ve Temel Eğitim Birinci Kademe Okullara Okul Üzümü Dağıtım Programı kapsamında Siirt'te öğrencilere üzüm dağıtıldı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İzzet Murat yaptığı açıklamada, proje kapsamında il genelinde 324 okulda öğrenim gören 42 bin 500 öğrenciye 178 bin paket kuru üzüm dağıtılacağını söyledi.
Proje ile daha sağlıklı nesillerin yetişmesinin hedeflendiğini ifade eden Murat, şöyle dedi: "2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının son ayından itibaren haftada iki gün olmak üzere uygulanmaya başlayan proje ile 25 gramlık paketler halinde öğrencilerimize kuru üzüm dağıtımı başladı.
Uygulamanın önümüzdeki eğitim öğretim yılında da devam etmesi planlanıyor. Mineral ve vitaminlerce zengin bir besin maddesi olan kuru üzüm, çocuklarımızın kemik sağlığı için de oldukça faydalıdır. Projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.