Bu haber kez okundu.

ÖĞRENCİLER YANGIN VE DEPREM KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRİLDİLER
banner229

 Orgeneral Salih Omurtak okulunda yangın ve deprem konulu tatbikat yapıldı.

 Siirt İtfaiye Müdürlüğü  tarafından gerçekleştirilen tatbikatta öğrencilere olası bir yangın veya deprem anında neler yapmaları gerektiği hususunda bilgiler verildi ve uygulama yapıldı.

Tatbikatı gerçekleştiren Siirt Belediyesi İtfaiye Amiri Mizbah Yılmaz, tatbikatın çok başarılı geçtiğini ve öğrencilerin tatbikata büyük bir ilgi gösterdiğini belirtti.

Yılmaz, her an herkesin bir afetle karşı karşıya kalabileceğini belirterek, amacımız vatandaşlarımızın yangın deprem ve benzeri afetler konusunda bilinçlendirilmelerini sağlamaktır. Bu amaçla geleceğimizi oluşturan öğrencilerimize yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu tatbikatımızda da öğrencilerimize yangın ve deprem anında paniğe kapılmadan nasıl hareket etmeleri gerektiği hususunda temel bilgiler verdik ve bazı uygulamalar gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz çok değişik ve güzel sorular sorarak konuya duydukları ilgiyi gösterdiler” dedi. Yılmaz, benzer tatbikatların önümüzdeki günlerde diğer okullarda yapılacağını da sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtYangınÖğrenciler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.