Bu haber kez okundu.

Nurten Temiz, Sümeyye Erdoğan'ı Hedef Alan İddialara Tepki Gösterdi
banner229
AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ı hedef alan iddiaya tepki gösterdi.
AK Parti Kadın Kollarından yapılan açıklamaya göre, Nurten Temiz, Sümeyye Erdoğan'a sosyal medya üzerinden yapılan saldırıyı kınadığını belirtti. Siyasi görüş fark etmeksizin bu "terbiyesizliğe" karşı çıkılması gerektiğini aktaran Temiz "Örnek bir ahlaka sahip Sümeyye Erdoğan’a atılan bu iftirayı atana ve yayana bunu ahlaksızlığı yapana siyasi görüş fark etmeksizin herkes karşı çıkmalı ve haddi bildirilmeli.
Sümeyye Erdoğan’a yapılan ahlaksız saldırıyı haber bahanesiyle yayan cemaat görünümlü paralel yapıdan her şey beklenir oldu. Allah Kahhar sıfatıyla bunları kahretsin" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.