Bu haber kez okundu.

Nöroloji Uzmanı Dr. Zehra Duygu Ekmekçi, Asema Hospital’da
banner229
Siirt’te daha önce Devlet hastanesinde görev yapan örnek doktorlardan Dr. Zehra Duygu Ekmekçi bugünden itibaren ASEMA HOSPİTAL’hasta kabulüne başladığı öğrenildi.
Siirt ASEMA HOSPİTAL’da bugün göreve başlayan Nöroloji uzmanı Dr.Zehra Duygu Ekmekçi, Siirt’te görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, insanlarla ve hastalarla çok kolay iletişim sağladığını “Siirt’te görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.
Siirt ASEMA HOSPİTAL Nöroloji uzmanı Dr. Zehra Duygu Ekmekçi, daha önce çalıştığı devlet hastanesinde 3 dille İnsanlarla çok kolay iletişim kurulabiliyordu.
 Nöroloji uzmanı Dr.Zehra Duygu Ekmekçi Siirtliler çok misafirperver ve sıcak insanlar. Bu güzel memlekette ve böyle kaliteli bir hastanede görev yapacağı için mutlu olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahattin DEMİR 8 yıl önce

Kendisini Siirt'te tanımış,çok iyi hekimliğinin yanında göstermiş olduğu ilgi ve alakayla tarafımca büyük saygınlık kazanmıştır.Ayrıca İstanbul'daki rahatsızlığımda sağ olsun yardımıma yetişmiş buradaki doktora kendisi yönlendirmiştir.Siirtli vatandaşlarımızın aynı duygulara sahip olması beni daha da mutlu kılmıştır.Siirt'te yaşayan vatandaşlarımız için büyük bir şans olarak görmekte olup kendisine üstün başarı ve mutluluklar dilerim.