Bu haber kez okundu.

NİKE HALI SAHA ŞAMPİYONU SPOR LİSESİ
banner229
Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Nike Halı saha ligi yapılan mücadelelerin ardından sona erdi.
04-11 Mayıs tarihleri arasında özel Bir halı sahada düzenlenen Büyükler ve Liseler kategorileri müsabakalarının sona ermesi ile tamamlandı. İki kategoride düzenlenen müsabakalarda büyükler kategorisinde 4 Takım Arasından Polat spor birinci olurken, Liseler kategorisine 16 Takım arasında 2 takım ile katılan Spor lisesi A takımı ve Spor lisesi B takımı finalde karşı karşıya gelerek Spor lisesi A takımının üstünlüğü ile sona ermiştir. İl müsabakalarını şampiyon olarak tamamlayan takımlar Nike Halı saha ligi Bölge şampiyonasına katılma hakkını elde ettiler.
Müsabakaları takip eden Spor lisesi Müdürü M. Şakir Kayaalp ve Gençlik Hizmetleri Spor Şefi ASKF Başkan yardımcısı İsmet Erman sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtSpor Lisesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.