Bu haber kez okundu.

Nihat Özdemir’in Eşi Son Yolculuğuna Uğurlandı
banner229
Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in eşi Gülseren Özdemir, Kocatepe Camiinde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı...
Törene merhumenin eşi Nihat Özdemir, kızı Ebru Özdemir, oğlu Batuhan Özdemir ile yakınları başta olmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek ve Bülent Arınç, eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve Abdülkadir Aksu, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yöneticileri, eski Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, AK Parti 26. Dönem Milletvekilleri adayları Fevzi Sevgili, Lokman Özcan, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu ile iş ve spor dünyasının önemli isimleri katıldı.
Cenazeye katılan protokol üyeleri Kocatepe Camii’ne gelişlerinde Özdemir ailesine taziyelerini sundular. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından cenaze aracına taşınan Özdemir’in naaşı, Karşıyaka Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
Merhumeye bir kez daha Allah'tan rahmet diler, Özdemir ailesine başsağlığı diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 8 yıl önce

sayın özdemir , sayın ebru hanım sayın batuhan bey bir siirtli olarak acınızı paylaşıyorum, başınız sağ olsun hanımefendinin mekanı cennet osun, allah rahmet eylesin.