Bu haber kez okundu.

Nihat Hatipoğlu, Siirtlilerle Buluşacak
banner229

Türkiye’nin tanınmış ilahiyatçılarından Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Siirt Belediyesinin organizasyonunda düzenlenecek olan 'Saadet Asrından Damlalar' programı için 4 Kasım Pazar günü Siirt’e geliyor.

Birçok televizyon ve radyoda programları olan ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Siirt Belediyesinin konuğu olarak Siirt’e gelerek ‘Saadet Asrından Damlalar' konulu konferans verecek. Türgev Konferans salonunda düzenlenecek olan program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayacak. Recep Arslan’ın seslendireceği ilahi dinletileri ile devam edecek program Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun “Saadet Asrından Damlalar” söyleşisi ile sona erecek.

Beğenilen ve sevilen sohbetleriyle Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu ağırlayacaklarını belirten Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Türgev  Konferans salonunda 4 Kasım Pazar günü saat 19.30’da tüm Siirtlileri ücretsiz olarak katılabilecekleri programa davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.