Bu haber kez okundu.

Nihal Olçok, Başkan Özcan’ı Ziyaret Etti
banner229

15 Temmuz hain darbe girişiminde darbeci alçaklara geçit vermeyen Şehit Erol Olçok'un eşi ve Şehit Abdullah Tayyip'in annesi Nihal Olçok, Pervari ilçesinde Pervari Kaymakamı Hakan Şeker ve Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ı ziyaret ederek, öğrencilerle 15 Temmuz konulu konferansta bir araya geldi.

Nihal Olçok, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’a yaptığı ziyarette Pervari ilçesinde yaşanan büyük değişimden dolayı Başkan Özcan’ı kutladı.

Olçok, Pervari ilçemizde yapılan alt yapı, üst yapı, ışıklandırma sistemi ve ilçe girişine yapılan “Yeldeğirmeni Şelale”ye hayran kalarak Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ı kutladı.

Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Pervari ilçemizde alt-üst yapı olmak üzere birçok sosyal içerikli projelerin tamamlandığını belirterek, İlçede caddelerin düzenlenmesi, ışıklandırılması, sanat sokağı projelerinin tamamlandığını, ilçe girişine ‘Yeldeğirmeni Şelale’ yaparak halkın hizmetine sunulduğunu kaydeden Özcan,İlçede su sorunun çözüldüğünü belirtti.

Başkan Özcan, Çehresi değişen Pervari ilçemizde gece geç saatlere kadar sokaklarda vakit geçiren vatandaşların, son yılların en huzurlu günlerini yaşadığını söyledi. Terör olaylarının bitmesiyle ilçeye huzur geldiğini belirten Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, daha önce sokağa bile çıkılmakta korkulan, hatta terör olayları yüzünden çatışmaların olabileceği korkusu taşıyan vatandaşların şuan huzurun keyfini çıkardığını söyledi.

Belediye olarak son birkaç yıl içinde önemli sorunları çözdüklerini anlatan Özcan, "Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Pervari'ye ilk geldiğinde 'Ataköy'de ne arsa Pervari'de o olacak' demişti ve şuan bunlar yerine geldi. Şuan Ataköy'de ne varsa biz de, Pervari'ye bunları kazandırmaya çalıştık. Özel bir ekip getirterek, altyapı ve üst yapı çalışmalarını bitirdikten sonra ilçeye aydınlatma, ışıklandırma sistemi yaptırdık. Bu çok farklı bir atmosfer kazandırdı ilçeye. İlçe çok şirin oldu. Pervari'nin artık huzuru da yerinde" dedi.

Belediye olarak altyapıyı, Üst yapıyı tamamladıklarını, su sorunu çözdüklerini belirten Başkan Özcan, yakında peyzaj çalışmaları da yaparak ilçeyi yaşanılır modern bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Başkan Özcan, "Yıllardır terör yüzünden çok sıkıntılar yaşadık. Ancak artık sona doğru gidiliyor. Bu konuda inancımız var, şu an Pervarimiz çok huzurlu. Dışarıdan gelen vatandaşlar, ilçe dışındaki yabancı öğretmenler olsun, kamu kurum personeli olsun kimse tedirgin olmadan dışarıda kalabiliyor, gece geç saatlere kadar gezebiliyor. En büyük ihtiyacımız huzurdu, bu da yerine geldiğini söyledi.

PERVARİ İLÇEMİZDEN GÖRÜNTÜLER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.