Bu haber kez okundu.

Mustafa Özer, Yeni Orduspor Teknik Direktörlüğüne Getirildi
banner229

Geçen sezon Bugsaşspor'un başında başarılı bir performans sergileyen Siirt’imizin futboldaki gururu Mustafa Özer Yeni Orduspor teknik direktörlüğüne getirildi.

Tarihinde profesyonel ligdeki 2.sezonuna girecek olan Yeni Orduspor, Teknik Direktör konusunu geçen sezon Buğsaşspor’da harikalar yaratan Mustafa Özer’le çözdü.

3.Lig için tecrübeli hoca isteyen Yeni Orduspor, 2.Lig’de Bugsaşspor’daki kariyeri ile teknik adamlık döneminde adından söz ettirmeye başlayan Mustafa Özer’e imza attırdı.

. Genel Menajerlik görevine de daha önce Ankara Demirspor’da görev alan Serdar Akkuş getirilirken, hemen ardından teknik direktör sorununu da Mustafa Özer’le çözen Yeni Orduspor’da gözler artık transferlere çevrildi.

Mustafa Özer kimdir ?

1969 Siirt doğumlu olan tecrübeli teknik adam teknik direktörlük kariyerine 2004 yılında Siirtspor’da başladı. Sırasıyla Gaskispor, Yozgatspor, Maltepespor, Şekerspor ve son olarak da Bugsaşspor’un başında görev aldı.

Özer futbolculuk kariyerinde de Siirt Köy Hizmetleri, Gaziantepspor, Karşıyaka, Çanakkale Dardanel, Vanspor, Diyarbakırspor, Yimpaş Yozgat, Aksarayspor, Eskişehirspor ve Fenerbahçe’de forma giymişti.

Geçtiğimiz sezon Bugsaşşor ile Spor Toto 2.Lig’i 6.sırada tamamlayan Mustafa Özer, takımıyla birlikte play-off potasını son anda kaçırmıştı.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde de teknik direktör olarak görev yapan Özer’in geçtiğimiz yıllarda İrlanda’da yapılan ve Ankara Bölge Karması’nın 3.olduğu UEFA Bölgeler Kupası Finalleri’nde kazanmış olduğu bir de UEFA Fair-Play ödülü bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.