Bu haber kez okundu.

Müslim Hazinoğlu, Siirt Belediyesi Başkan Aday Adayı Oldu
banner229

 İl Genel Meclis Üyesi Müslim Hazinoğlu, aday adaylığı başvuru formunu AK Parti İl Başkanlığına vererek Siirt Belediye Başkanı aday adayı oldu.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’ya aday adaylık başvuru formunu teslim eden Müslim Hazinoğlu, Siirt Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Hazinoğlu, AK Parti’de hizmet bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralan millete hizmete devam eder. Bizde bu kutlu davada görev almak,Siirt ilimize hizmet edebilmek için göreve talip oduğunu söyledi.

Siirt’ten aday adayı olan Hazinoğlu, başvuru programında yaptığı açıklamada; 31 Mart 2019 tarihinde yaplacak olan Yerel Yönetimler Seçimlerinde Siirt Belediye Başkanliğina Türkiye'nin hizmette yüz akı Partisinden, Partimden, AK Parti den aday adayliği başvurumu yapıyorum.

Bugüne kadar dilimiz döndüğünce, gücümüz yettiğince muhterem Siirtli Hemserilerimizin hizmetine koştuk. Sadece iyi günlerinde değil, kötü günlerinde de yanlarında olmaya gayret ettik.Mutlulukarına, acılarına ortak olduk. Halkımizla aramızda sağlam, hesapsız, çıkarsız gönül köprüleri kurduk. Onlardan her zaman tek bir şey istedik dualarını.

Halka hizmet etmeyi HAKK'a hizmet olarak görenlerden olduk, Elhamdülilah. Sirt'te doğduk. Sirt'te büyüdük, Siit'te yaşıyoruz. Ruhumuzu da Allah'in takdiriyle Siirt'te teslim etmeye niyetliyiz.

9 Mart'ta Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan'i Siirt'ten meclise gönderirken Siirt'teydik. 6-8 Ekim olaylarında da Sirt'teydik. Siirt acısıyla, mutluluğuyla, sorunlarıyla bizim evimizdir, geleceğimizdir. 

Hzinoğlu, Aday adayı oldum, çünkü Partim 2003 yilindan 2018 yılına gelinceye kadar maalesef Sirt'te hep kan kaybetti. Belediye Başkanlıklarını kaptırdık, Milletvekilliğini kaptirdık, il genel meclis ve belediye meclis üyeliklerini kaybettik. Reismiz üzüldü, Partimiz üzüldü. Dostlarımız üzüldü. Bizler üzüldük Siirt Belediyesini tekrar Ak Parti ile şahlandırmak için dostlarimizin desteği ve sevenlerimizin talebiyle Belediye Başkanlığinı istiyoruz.

Siirt'teki her eve girebilecek bir selamımız olduğu için Belediye Başkanliğını istiyoruz. Her Siirtliye ulaşabilecek bir muhabbetimiz olduğu için Belediye Başkanliğın istiyoruz. Dünya Liderimiz, Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın gurur duyacaği bir seçim sonucu için Belediye Başkanlıği'nı istiyoruz.

Hazinoğlu, ben tahsil olarak üniversite mezunu değilim. Tahsilli tüm kardeşlerime saygım sonsuzdur. Ama halka hizmet etmeyi kendine şiar edinenin diplomasi değil; hizmet aşkı, dava ruhu ve çalışma heyecanı önemlidir. Çok şükür bunlarda bizde var. il Genel Meclis Üyeliği yaptığim dönemlerde de bürokratların aciz kaldığı birçok halkla ilgili sorunda çözüme yardimci olduğunu söyeldi.

Hazinoğlu, Siirt'in Belediyecilik sorunlarıni ve halkın Belediyeden beklentilerini biliyorum. Siirt'i gerçek anlamda seven ve Siirt'in sorunlarını dert eden bir ekiple Siirt'i Belediyecilikte örnek kent yapacağız. Aday adayliğımın başta partim olmak üzere şehrime ve şahsıma hayırlara vesile olmasıni dilerim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım.

AK Parti  İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Müslim Hazinoğlu'nun başvuru dosyasını teslim alırken hayırlı olmasını dileyerek, kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeliha 5 yıl önce

Gitti 5 bin tl

Avatar
selim 5 yıl önce

oyda oy vahki vah biz el öpeceğimiz aday istemiyoruz dersek kimse yannış anlamasın bize hizmetkar olacak halka hizmetkarlık yapacak aday lazım hizmetkarlık yapmakta kolay değil alçak gönüllü olmalı tepeden bakmamalı haklı eleştirilere açık olup kabullenmeli öylesi aday olmasa biz oy vermeyiz

Avatar
Salih 5 yıl önce

REİSSSSSSSS demiştiki hakta karşılığı olan halka hizmetkar olacak aday lazım ve demiştiki KİBİR akpartinin kapısından geçemez hatırlatırım bunu kibir hava kapıdan girecekse o zaman REİSİN dediğine ters düşülür yok REİSİN dediğine uyulacaksa eyvAllah bizde oyumuzu gönül rahatlığıyla vereceğiz kibir hava bizi bozar çok kimseyide bozar bozar biz ne Şeh ne ağa ne paşa istemeyiz halka hizmet edecek siirte hizmet edecek gerçekten hizmetkar isteriz biz hizmetkarlık yapacağımız aday istemeyiz demedi demeyin

Avatar
Sami Alkış 5 yıl önce

Siz hizmetkar istemiyorsunuz siz teröre kaynak akıtacak partinin kazanmasını istiyorsunuz. Bu söylemlerle Siirt'te ki şeyhler ağalar kanaat önderleri büyük aileler küstürüldü ve hdpye teslim edildi memleket. Siz kan gözyaşı istiyorsunuz. Bırakın bu hizmetkar istiyoruz ayaklarını