Bu haber kez okundu.

Murat Market’ten Müşterilerine Bir Hizmet Daha
banner229

“Sizin içinizden sizden biri” olan Murat Market’ten müşterilerine bir hizmet daha.Bu şehrin marketi yanı başınızda.

https://www.muratsut.com/ Online mağazası ile bir tık uzağınızda.

 Günlük süt, günlük yoğurt, peynir çeşitleri ve kahvaltı çeşitleri, et ve tavuk ürünleri https://www.muratsut.com/  'da.

Tek tıkla taze sütler adresinize teslim. Soğutmalı araçlar, ücretsiz teslimat ve kapıda ödeme imkânı ile günlük taze süt, yoğurt ve şarküteri ürünleri https://www.muratsut.com/ 'da.

Ayrıca Alo süt: 0 543 243 56 56 nolu telefonu arayarak günlük taze süt, yoğurt ve şarküteri ürünlerinden sipariş verebilirsiniz.

Yıllardır halkımızın alım gücüne büyük katkılar sunan Murat Market’te büyük sonbahar indirimleride başladı. Günlük süt, günlük yoğurt, peynir çeşitleri ve kahvaltı çeşitleri, et ve tavuk ürünlerinde indirim günleri başladı.

Enflasyona ve hayat pahalılığına inat büyük sonbahar indirimlerini hizmetinize sunuyoruz. Bütçenize büyük katkı sunacak sonbahar indirimlerimizden faydalanmak için sizleri Murat Market’e bekliyoruz.

Sosyal medya hesapları Murat Market Siirt, Murat Süt Siirt, Facebook,Twitter ve İnstagram hesaplarını  takip ederek günlük yapılan indirimli kampanyalarımızı kaçırmayın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 5 yıl önce

ıllah yırham haccı sıtki Allah sizi kazadan ve beladan korusun Allah yar ve yardıncınız olsun