Bu haber kez okundu.

Murat Market’ten Enflasyonla Topyekün Mücadele’ye Tam Destek
banner229

Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı "Enflasyonla Topyekün Mücadele" programına Murat Market’te tam destek verdi

Murat Market Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayra bir açıklama yaparak, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekun Mücadele programına 100 Üründe %10 İndirim yaparak destek verdi.

Murat Market Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayra, ülkenin zor günler geçirdiği bugünlerde halkın yanında yer almanın milli bir görev olduğu belirtti.

Murat Kayra, Murat Marketler olarak devam eden hafta sonu ve hafta içi indirimlerinin yanı sıra, 100 üründe  yüzde 10 indirim uygulanacağı açıkladı. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik olumsuzluk ve sıkıntıların hep birlikte üstesinden gelinebileceğini vurgulayan Kayra, “Omuz omuza vererek ve ülke olarak sahip olduğumuz potansiyeli harekete geçirerek bugünleri geride bırakıp daha güzel günlere ve hedeflere doğru ilerleyebileceğimizi düşünüyoruz.

Bu anlamda, Murat Market olarak, Hazine ve Maliye Bakanlığı’mız tarafından başlatılan “Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’nı destekliyor, milletimizin ve hükümetimizin yanında olduğumuzu bildiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.