Bu haber kez okundu.

MURAT MARKET’İN ARABA ÇEKİLİŞİNDE  KAZANAN TALİHLİ ARACINI TESLİM ALDI
banner229
Siirt’ de alış verişin doğru adresi ve yaşamdan keyif alanların buluşma noktası olan Murat Market’in 01/05/2015 - 30/08/2015 tarihleri arasında yapılan Renault Clio Araç Kampanyası’nın kazanan ismi Cem Oğuz aracını 5 Ekim’de Murat Market sahibi Murat Kayra’nın elinden teslim aldı.
Siirtli ve 25 yaşında olan üniversite mezunu öğretmen adayı kampanya talihlisi Cem Oğuz “Daha önce hiç bir kampanyada hediye kazanmamıştım. Kampanyaya aracın bana çıkması umuduyla katıldım.
 Aracın bana çıktığını öğrenince çok şaşırdım ve büyük bir mutluluk yaşadım. Ehliyetim var ama bu zamana kadar hiç aracım olmamıştı çok mutluyum Murat market’e teşekkür ediyorum ” ifadeleriyle duygularını paylaştı.
Yaklaşık 263 bin ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen kampanya kapsamında, Murat Market mağazalarından her 25 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, her 25 TL için bir çekiliş hakkı kazanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yılmaz aksu 9 yıl önce

tebrik ederim cem kaerdeşim yakışır sana :9