Bu haber kez okundu.

Murat Market Sahibi Burak Kayra,Miraç Kandili Mesajı
banner229
Murat Market Sahibi Burak Kayra,Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Murat Market Sahibi Burak Kayra, Miraç Kandili’nin İslam alemine, insanlığı ve ülkemize kardeşlik, mutluluk, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.
 Murat Market Sahibi Burak Kayra, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Bir Miraç Kandili’ni daha idrak etmenin mutluluğu ve manevi huzuru içerisindeyiz. Miraç, bir yükseliştir. Miraç, Peygamber efendimiz Hz. Muhammet (SAV)’in mukaddes ve manevi yolculuğudur. Miraç her şeyden önce başta Peygamber efendimiz Hz. Muhammet (SAV) olmak üzere her mümin için manevi terfi, Allah ile buluşma ve insani sorumluluk üstlenmektir.
 Müslümanlar olarak bu önemli gecede Peygamberimiz (SAV)’in mukaddes ve manevi yolculuğunu iyi anlama ve anlatmanın yanı sıra insani sorumluluğumuzu yeniden gözden geçirme adına önemli bir gün ve gecedir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm ülkemizin, milletimizin, Türk ve İslam aleminin mübarek Mirak Kandili’ni kutlar, bu gecenin kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan Niyaz ederim" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.