Bu haber kez okundu.

Murat Market Kooperatif Mahallesindeki Şubesinin Açılışı Yapıldı
banner229

Murat Marketin Kooperatif mahallesindeki yeni şubesinin açılışına Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ,İl Müftüsü Faruk Arvas ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Faruk Arvas’ın duasıyla başlayan açılışta, Vali Mustafa Tutulmaz yaptığı konuşmada, İlimizin önemli markalarından birisi olan Murat Market’in bir şubesinin açılışında daha beraberiz.  Markalaşma önemli olduğunu ifade eden Vali Tutulmaz, Murat Marketin markasıyla ilimizde önemli bir konuma geldiğini söyledi.

Vali Tutulmaz, diğer ticaretle uğraşan,üretim yapan firmalarımızın da benzer şekilde markalaşarak ürünlerini daha kaliteli bir şekilde yaparak daha fazla kazanç elde etmesini diledi.

Vali Tutulmaz, Hizmet ağını her geçen gün genişleten aynı zamanda vatandaşlarımıza yeniş iş imkanı sağlayan Murat Market yetkililerini tebrik ederek,iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Konuşmanın ardından Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ,İl Müftüsü Faruk Arvas açılış kurdelesini ve  hazırlanan pastayı keserek müşterilere dağıttılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.