Bu haber kez okundu.

Murat Market Kooperatif Mahallesinde Halkın Hizmetinde
banner229

Kooperatif Mahallesinde açılan Murat Marketin yeni şubesi vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Murat Market Yönetişm Kurulu Başkanı Burak Kayra yapmış olduğu açıklamada, Misyonumuz halkın beklenti ve taleplerine cevap verecek şekilde ucuzluk ve kalitenin bir arada olduğu farklı bir konsept oluşturmak ve en önemlisi halkın güvenini ile memnuniyetini kazanmaktır.

Murat Market müşterilerinin yaklaşık % 60’ı Kooperatif Mahallesi’ndendir. Yoğun ilgi ve talep üzerine yeni şubemizi daha yakın olma düşüncesiyle bu mahallede açmaya karar verdik. Müşterilerin hak ve hukukunun korunmasına son derece önem veriyoruz. Şu an beklenen ilgiyi gördük, talepler doğrultusunda yeni şubeler açmayı planlıyoruz” dedi.

Kooperatif Mahallesinde açılan Murat Marketin yeni şubesinde meyve ve sebze reyonu, plastik ev gereçleri,ahşap ev gereçleri, tatlı, pasta reyonu, Şarküteri, kasap, giyim, valiz,oyuncak,bijuteri, kozmetik ve yüzlerce ürünle hizmet vermeye başladı.

Bizler de medyasiirt ailesi olarak kendilerine hayırlı ve bol kazançlı günler diliyoruz.

Murat Home Kooperatif şubesi :Kooperatif Mahallesi 1702 sokak no:1 SİİRT

 TEL : 0484 2236162

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sibel dede halici 7 yıl önce

Hayirli olsun