Bu haber kez okundu.

Murat Market 29 Yıllık Başarısını Müşterileriyle Pasta Keserek Kutladı
banner229

Tam 29 yıl önce kurulan ve günümüze kadar istikrarlı bir şekilde gelen Siirt’in ilk yerel markası Murat Market, başarısını müşterileriyle kutladı.

Siirt’in yerel markası olan ve günümüzde halen 2500 metrekare kullanım alanında hizmet veren Murat Market’te tam olarak 3 bin markaya ait yaklaşık 50 bin çeşit ürün bulunuyor.

1990 yılında kurulan Murat Market, bu sene itibariyle 29.yılına girdi. 29 yıldır Siirt’imizde faaliyet gösteren Murat Market Yıldönümünü bugün çeşitli etkinliklerle kutladı.

Murat Marketin 29'ncu Yıldönümünü etkinliğine AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlik çerçevesinde Cumartesi günü Merkez Mağazasında müşterilerinin yoğun katılımı ile Çarşı cami İmamı Nevzat Erdabakoğlu’nun duasıyla başlayan etkinlikte Milletvekili Osman Ören ve davetliler yıl dönümü pastasını keserek, gelen misafirlere ikramda bulundular.

Kayra Gıda Ltd.Şti. Murat Market Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayra yaptığı açıklamada, 29 yıldır Siirt’imize hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz .Her zaman en iyiyi en uyguna vermenin çabası içerinde olduk. Bütün yatırımlarımızı Başta mağazacılık, Tarım ve Süt ürünleri olmak kaydıyla Siirt’te yapıyoruz.

Siirt'in istihdamını artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Murat Market olarak sloganımız “Sizin içinizden Sizden Biri” Murat Market Ailesi olarak daha iyisini yapmak için Şehrimizdeki tüm insanlarımızı yerli markalarımıza destek vermeye davet ediyorum dedi.

Kayra, Murat Market Ailesi olarak 29 yaşımızda bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve değerli müşterilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.