Bu haber kez okundu.

Murat Akgün’e Parti Rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan Taktı
banner229

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmanın ardından Saadet Partisi'nden istifa ederek AK Parti'ye geçen Murat Akgün'e rozetini taktı.

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisinden aday olarak giren ve seçimleri kazanan Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün resmen AK Partili oldu. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmanın ardından, Murat Akgün’e partinin rozetini taktı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye katılan 5 belediye başkanını tanıtarak, "Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Ve kararlarının milletimiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’ye katılan 5 belediye başkanına teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı; "Bugün büyük AK Parti ailesine katılma kararı alan 5 belediye başkanımızı sizlere tanıtmak istiyorum.

Afyon Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan'a, Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'e, Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'e, Sakarya Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün'e ve Siirt Baykan Veysel Karani Beldesi Belediye Başkanı Murat Akgün'e AK Parti'ye hoş geldiniz diyorum.

AK Parti grup toplantısına, Siirt Milletvekili Osman Ören,AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç İlçe, belde belediye Başkanları ve Veysel Karani Belde Kadın Kolları Başkanı İle birlikte katıldı.

TBMM Grup Toplantısında AK Partiye katılan Baykan ilçemize bağlı Veysel Karan-i beldesi Belediye Başkanı Murat Akgün’e Başkanına AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti rozeti takıldı.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, yaptığı açıklamada, “İlk günkü aşk, ilk günkü heyecan ve ilk günkü azimle. Yeniden bismillah, partimizin grup toplantısında, mazlumların gür sesiyle birlikteyiz. Rozetimizi bizzat Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yakamıza takılması ayrı bir gurur, ayrı bir onur vesilesidir. Rabbim utandırmasın.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Siirt  İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç,hayırlı olmasını dileyerek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle bugün AK Partimize katılarak birlik ve beraberliğimize güç katan Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün’ parti rozetimiz takdim edildi. Bu kucaklaşmanın; Veysel Karani Beldemize, Siirt’imize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

İşte AK Parti'ye Geçen Belediye Başkanları;

- Siirt Veysel Karani Beldesi Belediye Başkanı Murat Akgün
- Afyon Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan
- Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin
- Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Osman Şahin
- Sakarya Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.