Bu haber kez okundu.

Muhtarlar, Vali Atik’i Makamında Ziyaret Etti
banner229

Cumhuriyet Meydanın da gerçekleştirilen çelenk sunma törenin ardından Köy ve Mahalle muhtarlarından oluşan bir heyet, Vali Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Atik,  kamu kurumları ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü görevi gören tüm muhtarlara başarılar diledi.

Muhtarlar gününü tebrik eden Vali Atik, Siirt’in huzur şehri olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Mahalle ve Köy Muhtarlarının tek bir çatı altında dernek kurma taleplerini değerlendiren Vali Atik, Muhtarlarımızın Dernek kurması için yetkililere talimat vererek, her türlü desteğin sağlanacağını kaydetti.

MUHTARLAR ONURUNA YEMEK VERİLDİ

Vali Ali Fuat Atik, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle ilimizde görev yapan muhtarlarımız onuruna polis evinde yemek verdi.

Burada Muhtarlara hitap eden Vali Atik,  halkın istek, sorun ve taleplerini ilk elden bir üst makama bildiren Muhtarlarımıza imkanlarımız dahilinde her türlü desteğin verildiğini, verilmeye devam edeceğini belitti.

Yapılan konuşmaların ardından, Vali Atik muhtarlarla bir süre sohbet etti.

Muhtarlar günü vesilesiyle düzenlenen programa; Vali Atik’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ile Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.