Bu haber kez okundu.

Muhsin Yazıcıoğlu İçin Mevlit Okutuldu
banner229
25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'dan mitingden dönerken bindiği helikopterin düşmesi sonucu yanındakiler ile birlikte yaşamını yitiren BBP merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının ölümünün 7'inci yıl dönümü dolayısıyla il merkezindeki Şeyh Ebulvefa Camisi'nde mevlit okutuldu.
BBP İl Başkanı Fahrettin Nazlıer, 25 Mart 2009 yılında helikopterin düşmesi sonucu vefat eden merhum Genel Başkanları Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının suçlularının biran önce bulunmasını istediklerini ve 7 yıldır aydınlanmayı bekleyen bu olayın aydınlatılmasını, olayda ihmalleri olanların adaletin önüne çıkarılması bizi yönetenlerden bekliyoruz.
BBP İl Başkanı Fahrettin Nazlıer, parti olarak okutturdukları mevlite vatandaşların yoğun ilgi göstermelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Bu yoğun ilgi merhum liderimizin ne kadar sevildiğini ve aramızdan ayrılışının ne kadar bir boşluk oluşturduğunun göstergesidir. Mevlid-i Şerif'e katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.