Bu haber kez okundu.

Mucurlu Yolda Kazalar Devam Ediyor: 1 Ölü, 4 Yaralı
banner229

Siirt ve Batman’ın yıllardır en büyük kanayan yaralarından biri olan karayolu ulaşımı can almaya devam ediyor.

Her yıl büyüklü küçüklü yüzlerce trafik kazası meydana gelen bu yolda onlarca insanımızda yaşamını yitirdi.

Türkiye’nin her yerinde sıcak kaplama asfalt yapılırken bu yolun ilkel bir yöntem olan mucur asfaltla yapılması kazalara yol açıyor. Yöntem ilkel, yetkililerde duyarsız olunca kaçınılmaz olarak çok sayıda trafik kazası meydana geliyor. Meydana gelen bu kazalarda hayatlarının baharında birçok insanımız vefat ederken, çok sayıda bayan dul kalırken çok sayıda çocuk da yetim kalıyor.

En son dün yaşanan kazada Batman istikametinden Siirt istikametine giden Rıdvan İpek idaresindeki 34 LJ 0617 plakalı otomobil, mucurlu yolda kontrolden çıkarak karşı yönde ilerlemekte olan Sabri Keskin idaresindeki 27 C 9444 plakalı otomobile çarptı.

 Kazada Rıdvan İpek olay yerinde hayatını kaybederken, diğer aracın sürücüsü Sabri Keskin ile Hasine Keskin (13), Zeynep Keskin ve Özlem Keskin yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Batman'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, Özlem Keskin'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazada ölen Rıdvan İpek'in cenazesi ise Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 6 yıl önce

karayolları ile görevini yapmayan yetkililer hakkında acilen soruşturma başlatılsın. Görevini hakkıyla yapmayanlar cezalandırılsın.