Bu haber kez okundu.

Motosiklet Hırsızları Tutuklandı
banner229

Siirt’te çeşitli tarihlerde motosiklet çaldıkları tespit edilen 5 kişi tutuklandı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince son günlerde ilimiz merkezinin farklı yerlerinde meydana gelen (3) motosiklet hırsızlığı olayının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda;

11.02.2018 günü ilimiz Yeni Mahalle 1521 Sokak üzerinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayının faili olduğu tespit edilen M.Ş.Ç isimli şahıs aynı gün ilimiz Kurtalan Yolu Siirt çıkışında görevlilerimiz tarafından yakalanmıştır.

Hırsızlık-Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlileri tarafından KGYS(Mobese Kameraları), işyerleri ve kurumlar dahil olmak üzere çok sayıda kamera incelenmesi sonucunda ve yakalanan M.Ş.Ç. isimli şahsın alınan beyanı doğrultusunda, (3) motosiklet hırsızlığı olayını M.Ş.Ç. nin de aralarında bulunduğu toplam (6) şahsın gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.

Şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda şahısların Diyarbakır ili Bismil ilçesine gittikleri tespit edilmiş, Bismil ilçesi görevlileri ile kurulan irtibat sonucu (5) şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

(3) ayrı motosiklet hırsızlığı olayının failleri olan (6) şahıstan (5)’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, (1) şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.