Bu haber kez okundu.

MOBİL GENÇLİK MERKEZİ ŞİRVAN’DA GENÇLERLE BULUŞTU!
banner229
 Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen Siirt Gençlik ve Spor Kulübü tarafından “Gençliğe giden yoldayız” sloganıyla hayata geçirilen "Mobil Gençlik Merkezi" Şirvan ilçemizde gençlerle buluştu.

Kaymakamlık binası önünde kurulan Mobil Gençlik Merkezinde gençlere yönelik ebru sanatı, hat sanatı, sokak tenisi, mini golf, satranç, dart, okçuluk, mangala, langırt, halk oyunları etkinlikleri düzenledi.

Merkezi ziyaret eden Şirvan kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK gençlerle birlikte çeşitli oyunlar oynadı. Kaymakam ÖZTÜRK alanda kurulan stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı.

3 ay boyunca Siirt merkezinde, ilçelerinde ve beldelerinde günübirlik hizmet vereceklerini belirten Siirt Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Ramazan ŞAHİN, “Mobil Gençlik Merkezi ile bugüne kadar Siirt merkezde 3 farklı noktada etkinlik düzenledikten sonra Tillo, Kurtalan, Gökçebağ ve son olarak da Şirvan’a giderek sanatsal ve sportif etkinlikleri gençlerimizin ayağına götürdük. Mobil Gençlik Merkezi ile bundan sonraki duraklarımız Eruh, Pervari ve Baykan ilçeleri; Veysel Karani ve Kayabağlar beldesi ; Ekmekçiler köyü ,Siirt Üniversitesi, KYK yurdu, Sevgi evleri, Siirt Park AVM ve Güres Caddesi gibi farklı noktalar olacak.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.