Bu haber kez okundu.

Mobil Gençlik Merkezi Pervari'de
banner229
Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen Mobil Gençlik Merkezi, Pervari'de etkinlik düzenledi.
Şehit Öğretmen Ekrem Okutan İlkokulu bahçesinde kurulan merkezede, gençler, ebru sanatı, hat sanatı, basketbol, mini golf, dart, okçuluk, mangala, satranç, halk oyunları, halat yarışı etkinlikleriyle ilgi ve yetenekleri doğrultusunda serbest zamanlarını değerlendirdi.
Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, Mobil Gençlik Merkezi ile açık alanlarda gençlere yönelik çeşitli sanatsal ve sportif faaliyetler yapma imkanı sunulduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.Kahraman, stantları gezerek, etkinlik alanındaki öğrencilerle çeşitli oyunlar oynadı.
Etkinliğe, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Pervari İlçe Jandarma Komutanı Vekili Yzb. M. Ali Kaya, Pervari İlçe Emniyet Amiri İbrahim Ekşi, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Sıddık Çakan, genç ve çocuklar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.