Bu haber kez okundu.

Minik öğrencilerden “Anneler Günü” Kutlaması
banner229
Eruh Mustafa Yıldız Anaokulu öğrencileri tarafından “Anneler Günü” dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Eruh konferans salonunda gerçekleşen programda Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç, daire amirleri ve öğrenci velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, minik öğrencilerin skeç sunumları, şiir ve dans gösterileri ilgi ile izlendi. Anneler Günü münasebetiyle yapılan etkinlikte konuşma bir yapan Eruh İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi, Kadına bahşedilip de erkeklerde olmayan en önemli meziyetlerin başında annelik geldiğini söyledi.”
Analar olmasaydı İnsanlık olmazdı” diyen Çiftçi, Analar o kadar değerlidir ki, cennetin anaların ayağının altında olduğunu, unutmayarak analarımız ailenin temel direği ve toplumunda geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür. Analarımız dilimizin öğreticisidir. Hayatı bize tanıtandır. Bizim onlardan öğreneceklerimiz bir hayat boyu devam eder. Gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdır. Onların her bakışında sevginin ayrı bir yanı keşfedilir. Çünkü sevgili annelerimiz için ne yapılsa azdır. Onlar her şeyin en güzeline layıktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm anneler gününü kutlar saygılarımı sunarım.
Konuşma ardından miniklerin hazırladığı programda müzik eşliğinde gösterilerini sunarken velilerde fotoğraf çekme yarışına girdiler. Çeşitli gösteriler sergileyen öğrenciler program sonunda veliler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.