Bu haber kez okundu.

MİLLİ İTTİFAK ADAYLARINI TANITTI
banner229
Milli İttifak adaylarını basına tanıttı.
İl basında yapılan toplantıda Milli İttifak 1. sıra adayı Fahrettin Nazlıer yaptığı basın açıklamasında; “Milli İttifak ayrılıkların değil birliklerin konuşulduğu bir ittifaktır.
"Milli İttifak, İslam aleminin dertlerine deva olacak reçeteleri İslam ümmetine sunmak için kardeşlerin bir araya gelerek kurduğu ittifaktır. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin temsilcilerinin olmadığı bir meclisi hep birlikte yaşıyoruz. Meclis profiline baktıktan sonra mutlaka bu mecliste milletin hassasiyetlerini ve sorunlarını mecliste söyleyecek bir yapının olması gerektiğini milletimiz söylemiş ve milletimizin ittifakıyla milli ittifak gerçekleşmiştir.
8 Haziran'dan sonra milli ittifak mecliste olacak ve o zaman meclisin kokusunun bile değiştiğini hissedeceksiniz. 8 Haziran'dan sonra ülkemizin rotasını farklı yönlere çevirmek isteyenlerin elinden yetki alınacak ve Türkiye gemisinin asıl gitmesi gereken huzur limanına doğru yolculuğunu başlatmış olacağız. "8 Haziran'da Allah'ın izniyle en güzel sonucu Milli İttifak alacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz milletimiz için her türlü beraberliğe varız diyerek bir araya geldik.
Yapılan anketlerde Milli İttifak'ın açıklandığı gün çıkan sonuç yüzde 8.1 olmuştur hedefimiz %15 Şimdi oluşan sinerji ile de hedefimize ulaşacağız inşallah.
İKİ YİĞİT MUSTAFA ÇIKTI
Tüm zorluklara rağmen memlekette iki yiğit Mustafa çıktı Mustafa Kamalak hocamız ve Mustafa Destici genel başkanımız Milli İttifak diye bir ittifak kurduk. Bütün kışkırtmalara, zorlamalara rağmen milleti burada buluşturacağız. Biz birbirine yabancı olmayan aynı kanaldan beslenen partileriz. Milli İttifak'ın baraj gibi bir problemi yok Anketlerdeki yüzde 8 kesin oy vereceğim diyenler. Bir de bunun yanında bir o kadar da verebilirim diyenler var. Bizim hedefimiz zaten bu verebilirim diyenler.
MHP'YE ALTIN TEPSİDE İKTİDAR SUNDUK
Milli İttifak'ın yüzde 15 oy alacağına inanıyoruz. "İki yiğit adam çıktı Milliyetçi Hareket Partisi'ne altın tepside iktidar sundular. En az yüzde 30 ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidar olma durumu varken Devlet Bahçeli buna sırtını döndü"
DERDİMİZ BARAJI DEĞİL SIRATI GEÇMEK
Rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir sözü vardı. Bizim barajı geçmek gibi bir derdimiz yok, bizim derdimiz barajı geçmek değil bizim derdimiz sıratı geçmek. Bizim iki rahmetli liderimiz şehit Muhsin Yazıcıoğlu da, rahmetli hocamız Necmeddin Erbakan da biz inanıyoruz ki sıratı geçtiler. Sıra bizde. Biz tüm hesaplarımızı sıratı geçmek üzerine yapıyoruz”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan erensoy 9 yıl önce

bizde inanıyoruzki bu ittifakı yapıp chp ce benzeri zihniyetin ekmeğine yağ sürdüklerinden barajıda sıratıda aşamayacaklar