Bu haber kez okundu.

Milli İttifak Adayı Fahrettin Nazlıer'den  Kandil Mesajı
banner229
Saadet Partisi Siirt Milletvekili Adayı Fahrettin Nazlıer, Miraç Gecesi Münasebetiyle Tebrik Mesajı Yayınladı.
  Miraç, Alemlerin Efendisi Hz. Muhammed Mustafa (Sav)'in en büyük mucizelerinden biridir. Miraç, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (Sav)'in Burak atı ile gece vakti Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksâ'ya, oradan da semaya yaptığı, pek çok ilahî hikmet ve bereketi içinde barındıran manevî bir yolculuktur.
 Miraç mucizesinin gerçekleştiği başta Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa toprakları olmak üzere Suriye, Irak, Afganistan, Moro, Arakan, Doğu Türkistan gibi islam beldelerinde maalesef yıllardır kan ve gözyaşı hâkimdir. Dünya kamuoyu sözde barış nutuklarıyla oyalanırken, İslam ülkelerinin payına hep sömürülme, işgal, iç karışıklık düşmüştür.
 Fazileti değil rekabeti esas alan batı medeniyetinin, insanlığa huzur ve saadet getiremeyeceği ortadadır. Bu mazlum coğrafya, sömürgeci zihniyetlerin hırs ve insafına bırakılamaz. Çare İslam Birliği’nin kurulmasıdır. İslam Âlemi’nin her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe muhtaç olduğu bu zamanlarada mübarek geceler tüm Müslümanların ortak değeri, ortak paydasıdır.
 Bu minvalde Miraç gecesini fırsat olarak değerlendirmeli ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecek adımları atmalıyız. Cenab-ı Hakk bizlere bu şuur ve sorumlulukla çalışmayı nasip etsin. Bu müstesna gecenin hatırına İslam Âlemi’nin birlik ve beraberliğini sağlama gücü versin.
 Peygamber Efendimizin göğe yükseldiği Kudüs şehri başta olmak üzere mazlum insanların kurtuluşuna, adil bir dünyanın kurulmasına vesile olsun.
 Bu dua ve temenni ile başta Siirtli hemşehrilerim olmak üzere tüm milletimizin ve İslam Âlemi’nin Miraç Kandili’ni kutluyor, tüm insanlık için saadet dolu bir gelecek diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.