Bu haber kez okundu.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SUAY, ŞENGAL KAMPINI ZİYARET ETTİ
banner229
İlimizde bulunan Ezidiler için eğitim imkanları sağlanıyor. Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay bu amaçla Ezidilerin bulunduğu kampı ziyaret etti.
Kampta Ezidilerin liderleriyle görüştüğünü ve kendisine yapmak istedikleri çalışmalar hakkında bilgi verdiğini belirten Suay “İlimizde bulunan Ezidilere eğitim imkanı sağlamak istiyoruz. Valilik tarafından bu konuda çalışma yapmamız istendi. Bu amaçla kampa gelerek kamp yetkilileri ile görüştüm. Kampta örgün eğitim çağında kaç çocuk bulunduğunun yaşları ile birlikte bize bildirilmesini istedim.
Velileri arzu ettiği takdirde bu çocuklara eğitim imkanı sağlayacağız. Yine arzu ettikleri takdirde örgün eğitim çağı dışına çıkmış olanlar içinde Halk Eğitim Merkezine bağlı olarak kurslar açarak, Türkçe ve okuma yazma öğrenmelerini sağlayabiliriz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.