Bu haber kez okundu.

Milletvekilimiz Yasin Aktay, Çanakkale Gezisine Giden Öğrencileri Mecliste Ağırladı
banner229

Ensar Vakfı Siirt Şubesince Çanakkale'ye geziye götürülen İmam Hatip Lisesi öğrencilerini Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr Yasin Aktay Gazi Meclis'te kabul ederek, öğrencilerle sohbet etti.

Öğrenciler, Siirt Milletvekili Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay’ın Danışmanı Hıfzullah Eryeşil eşliğinde Meclis’in Genel Kurul Salonu’nu ziyaret ettikten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr Yasin Aktay davetlisi olan öğrenciler, mecliste öğle yemeğinde bir araya geldiler.

TBMM’yi ziyaret eden öğrencilere 15 Temmuz hain darbe gecesinde yaşananlar ve parlamento çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Milletvekilimiz Aktay “ 15 Temmuz hain darbe girişimini sivil siyaset ve millet iradesi kazandı. Türkiye’de bugüne kadar çok darbe ve muhtıra oldu. O gün milletçe bir olmamız, hükümetimizin de karalı tavrı, iktidar ve muhalefet partilerinin birlikte hareket etmesi darbeye karşı verdiğimiz en güzel cevaptı.

Gençlerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Siirt Milletvekili Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay’ın, “ Bizden önceki arkadaşlarımız nasıl bu koltuklarda oturdularsa yarın sizlerde bu koltuklarda oturup sorunun parçası değil, çözümün tarafı olacaksınız.

Meslek liselerinin önündeki katsayı engelini kaldırarak meslek liselerinin önünü açtık. Üniversiteye girişlerde sorun yaşıyorlardı, o sorunu çözdük. Hükümetimiz döneminde en fazla yatırımı ve bütçeden en fazla kaynağı eğitime harcadık ve harcamaya da devam edeceğiz. Çünkü bilgi çağın en önemli gücüdür” dedi.

İmam Hatip Lisesi öğrencileri; Siirt Milletvekili Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay’a teşekkür ederek, çok önemli ve unutamayacakları bir ziyaret gerçekleştirdiklerini, özellikle TBMM’de bombalanan yerleri gördüklerinde çok etkilendiklerini, darbe teşebbüsünün ne kadar hain bir eylem olduğunu çok daha iyi anladıklarını ifade ettiler.

Siirtli öğrencilere Gazi meclisi gezdiren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr Yasin Aktay'ın Danışmanı Hıfzullah Eryeşil öğrencilerle birlikte meclis bahçesinde hatıra fotoğrafları çektirdi.

Ensar Vakfı Siirt Şube Başkanı Necmettin Çiçek yaptığı açıklamada; Ensar Vakfı Siirt Şubesi tarafından Çanakkale Gezisine gönderilen İmam Hatip'li gençlerimizi Gazi Mecliste ağırlayan Milletvekilimiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr Yasin Aktay’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yaşar 7 yıl önce

Allah için aralarında bir bayan olmaz mı emeği geçenlere teşekkürler