Bu haber kez okundu.

Milletvekilimiz Osman Ören’in Müjdeleri Devam Ediyor
banner229
AK Parti Milletvekili Oman Ören’in girişimleri sonucu, Baykan’daki sosyal konut projesi bakanlıkça onaylandı.
    Siirt Milletvekili Osman Ören’in Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığındaki girişimleri sonuç verdi. Milletvekili Ören’in girişimleri sonucunda, Baykan’daki Sosyal Konut Projesi kapsamında, arsa temin işlemleri tamamlanarak ve projeler değerlendirilerek Baykan ilçemizde yapımı planlanan 105 konutluk projenin çalışmalarına başlanması uygun görüldü.
    Bu bağlamda bahsedilen projeye ilişkin bilgiler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından Toplu Konut İdaresi Başkanlığına iletilerek, Sosyal Konut Projesi kapsamında yürütülen ve Baykan ilçemizde yapılmasına onay alınan bu tarz projelerin, önümüzdeki günlerde diğer ilçelerimizde de uygulanması adına girişimlerimiz devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.