Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİMİZ OSMAN ÖREN’DEN 28 ŞUBAT AÇIKLAMASI
banner229
 AK Parti Siirt Milletvekilimiz Osman Ören yaptığı açıklamada “Demokrasinin ayaklar altına alındığı, askeri vesayetin halkın iradesini yok saydığı ve bu iradenin üzerinden tanklarla geçtiği kara günden bu yana 18 yıl geçti.

 Bazı kesimler tarafından Post-Modern darbe olarak adlandırılan olay, ordu ve bürokrasi merkezli oligarklar tarafından bir tehdit algılamasıyla Milletimize ve alenen de başörtüsüne karşı yapılmıştı.

 O günlerde Paralel yapı, kuluçka dönemini tamamlamış ve devlet idaresini ele almaya çalışıyordu. Batı Çalışma Grubu adında örgütlenen bir yapı da, irtica tehdidini öne sürerek Ülkemizde siyasi, idari, hukuki ve toplumsal alanlarda birçok değişikliğe neden olacak bir süreç başlatmıştı.

 Fakat, pek çok insanımızı rahatsız ve mağdur eden, Bin yıl sürecek denilen 28 Şubat sürecine, halkımız gereken cevabı büyük bir Demokrasi dersi ile verdi. Ak Parti kadroları Milletimizin umudu oldu.

 Ak Parti hükümetleri sayesinde, bu dönemde yaşanan hak ve hürriyet ihlallerinin ve kayıplarının telafisi için her türlü adımlar atılmıştır. Ve o dönemin mağdur gençleri, çocukları bugün ülkemiz yönetiminde söz sahibidirler.

 28 Şubat, 27 Nisan, 17 Aralık tarihli süreçler; hep aynı zihniyetin ürünüdür. Ak Parti olarak bu tuzakları ve oyunları Milletimizin desteği ile bozmaya devam ediyoruz. Milletimiz bu ihanetleri unutmadı ve unutmayacaktır”.

                        Saygılarımla.
                                           Osman ÖREN
                                         Siirt Milletvekili

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.