Bu haber kez okundu.

Milletvekilimiz Aktay'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
banner229

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt  Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle mesaj yayınladı.
Aktay yayınladığı masajında;" Toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası, fedakârlığın ve duyarlılığın, hoşgörünün sembolü olan kadınlar; huzurlu, sağlıklı ve çağdaş bir toplumun temel taşıdır. Kadınlarımızın tarih boyunca yaşamın her alanında gösterdikleri başarılarıyla medeniyetimizin inşasına en az erkekler kadar emek sahibidirler. 
Kadınlarımızın günümüzde sosyal, siyasal ve ekonomik alanda daha iyi temsil edilmesi, bireysel hak ve özgürlükler konusunda bilinçlendirilmesi, hepimizin görevi olmalıdır. 
Özgürlüklerin yaygınlaşmasını istiyorsak, öncelikle zihinlerin ve düşüncelerin özgürleşmesini savunmalıyız. Daha demokratik, daha özgür, insan hak ve hürriyetlerine bağlı bir ülke hayal ediyorsak; Siyasete, yönetime, çalışma hayatına daha çok kadın elinin değmesini sağlamalıyız.

Kadın hak ve özgürlüklerindeki ilerlemeler, kadınlarımızı toplumsal yaşamda hak ettikleri konuma taşımaya devam etme olup, bu mücadele, demokrasi ile insan haklarının gelişmesine de büyük katkılarda bulunmaktadır.
Yaratılmışların en seçkinini insan olarak kabul eden bir inançtan gelen bireyler olarak 21.yüzyılda kadınlarımıza hak ettiği değeri verebilmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günler diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.