Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ PROF. DR.AKTAY: “ TANITIM ÇALISMALARINI ÖNEMSİYORUZ “
banner229
Bu yıl 20. düzenlenen Emitt Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarına katılan AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay tanıttım çalışmalarını önemsediklerini söyledi.
İstanbul ve çevresinde oturan binlerce Siirtlinin yanı sıra yabancılarında ilgisini çeken fuarı milletvekili Prof Dr. Yasin Aktay’da ziyaret etti.
Standı gezerek bilgi alan Prof. Dr. Aktay tanıtım çalışmalarına önem verdiklerini söyledi. Aktay yaptığı açıklamada Siirt’in büyük bir potansiyele sahip belirterek, bunu değerlendirileceğini söyledi. İktidarları döneminde kurulan kalkınma ajanslarının çok başarılı çalışmalar yaptığını ifade eden Aktay, bu ajansların kalkınmada lokomotif görevini üstlendiğini söyledi.
Siirt’in marka olan birçok urunun bulunduğunu belirten Aktay önümüzdeki donemde bunlara Siirt’te dokunacak olan ipek halının ekleneceğini söyledi. Vali yardımcısı Ceyhun Dilsad Taşkın, Aktay’a bir Marifet name ve türbe maketi takdim etti. Aktay daha sonra stantta bulunan bakırcı Sezer Bakır’ın tezgâhında bakir dövdü.
Kültür ve Turizm müdürü Remzi Uslu Siirt standının gördüğü ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 8 yıl önce

müdürüm seni tebrik ediyorum, başarılarının devamını dilerim.