Bu haber kez okundu.

Milletvekili Ören ve Belediye Başkanları Bakan Kasapoğlu'nu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven ve Beğendik Belediye Başkanı Görgün Özdemir ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve beraberindekiler Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek, Pervari ilçesi, Beğendik ve Kayabağlar Beldeleri için spor tesisleri için destek isteyerek, diğer yatırım taleplerini illettiler.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu nazik ziyaretleri için Siirt Milletvekili Osman Ören’e ve belediye başkanlarına teşekkür ederek, imkânı olan her desteği vereceklerini ifade etti.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ziyaretlerinde Pervari’ye Spor kompleksi ve 3 tane Basketbol sahası kazandırdıklarını, destek veren Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Sayın Vekilimiz Osman Ören’e teşekkür etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven ve Beğendik Belediye Başkanı Görgün Özdemir ile birlikte daha sonra İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret ederek, Pervari,Beğendik ve Kayabağlar’da uygulanacak projeler için destek istediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.