Bu haber kez okundu.

Milletvekili Ören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Siirt'in Sorunlarını İletti
banner229

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle AK Parti Genel Merkezinde toplantı yaptı. Toplantıya AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören'de katıldı.

Toplantıda; milletvekillerinin seçim bölgeleri ile ilgili talep ve şikayetleri dinleyen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Milletvekillerinin, seçim bölgeleri ile ilgili sorun ve taleplerinin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, yasama faaliyetleri gibi konularda da görüşlerini Erdoğan'a aktardıkları öğrenildi.

Toplantılara, programları çerçevesinde bakanlar ve parti yöneticilerinin de tam kadro katıldığı öğrenildi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada; Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan,  başkanlığında yaptığımız istişarede, Ilısu Barajının su tutmasıyla yolları kapanan köylerimizin sıkıntılarını ve Pervari-Doğan arasında bulunan yaklaşık 15 köyümüzün yollarının yapılması için taleplerimizi arz ettiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin bakırhen 4 yıl önce

sorun büyük tamam iletildi ama sonuç ne oldu onuda söyleseler bilelim