Bu haber kez okundu.

Milletvekili Aktay ve Çalapkulu, Bayram'da Hastaları Unutmadı
banner229

AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, önceki dönem Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül beraberinde partililerle birlikte Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,önceki dönem Siirt Belediye Başkanı  Mervan Gül ve beraberindekiler ile birlikte Siirt Devlet Hastanesini ziyaret ederek, tedavi gören hastaları ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundular.

Hastanede tek tek hastaları ziyaret eden Aktay ve Çalapkulu, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, 24 Haziran seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletvekilliğinde AK Parti’ye destek istediler. Hastanede tedavi gören hastalar, AK partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Görüyoruz, artık hastanelerde çok iyi hizmet veriliyor. 24 Haziran’da inşallah destek vereceğiz” sözleriyle  memnuniyetlerini ifade ettiler. 

AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Vatandaşın sağlık hizmetlerinden daha fazla yararlanabilmesi için AK Parti’nin ciddi bir şekilde çalıştığını belirterek, insan sağlığının her şeyden önemli olduğuna vurgu yaparak, Devlet hastanemizde tedavi gören hemşerilerimizi bayramda yalnız bırakmak istemedik, "Hastalarımıza ve yakınlarına Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Fedakarca emek veren, gece gündüz, bayram-mesai kavramı gütmeden sağlık hizmeti sağlayan hastane çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz." dediler.

Hastalar ve yakınları da ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek, AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay,AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu çalışmalarında başarılar dilediler.

Prof.Dr. Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve AK Parti il  yöneticilerinden oluşan AK Parti heyeti dün Çal Mahallesi Şeyh Türki mevkiinde kaza geçiren ve Devlet Hastanesinde tedavi gören  iki özel harekat polisini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yunus aktaş 6 yıl önce

insanlara eşit davranmadınız, ihtiyacı olan gerçekten mazlum insanlar size hiç ulaşamadı, zengin kesim ise hep ulaşabildi. her zaman aynı insanlarla oturmayı tercih ettiniz. il yönetiminizdeki listeye bakıldığında zaten her şey ortada. biraz kürt insanları da dinleyin, yakın olmaya çalışın, emin ol senden isteyecekleri hiç bir şey olmayacaktı sadece eşitlik ve onlarda ilgi ister ulaşılabilirlik ister. ilde yaşayan bütün insanlara aynı camdan baksaydınız, her kesimden insanlara yönetimde yer verseydiniz, şuan yine seçilebilirdiniz.