Bu haber kez okundu.

Mıcır Dökülen Siirt Batman Karayolunda Kazalar Bitmiyor
banner229

Siirt -Batman Karayoluna dökülen mıcır sebebiyle bir kamyon ile bir hafif ticari araç çarpıştı.

Yaşanan kazada 3 kişi yaralandı, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kaza, dün saat 19.50 sıralarında Batman-Siirt karayolu Kösetarla köyü mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Beşiri ilçesinden Batman merkeze doğru seyir halinde bulunan 72 EP 584 plakalı kamyon ile aynı istikamete olan 51 BH 937 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Siirt -Batman Karayolunun mıcırlı olması ve orta refüjün olmaması nedeniyle aynı günde 3 kaza yaşanması vatandaşı isyan ettirdi.

Vatandaşlar, yaşanan bu kazaların daha ağır sonuçlar doğurmadan önleminin alınması çağrısında bulundu.

Maddi hasarında oluştuğu kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BATMAN'DA İKAMET EDEN SİİRTLİ GAZETECİ HEMŞERİMİZ NİZAMETTİN İZGİ'NİN KALEMİNDEN

GÖREVLERİ SADECE YAĞCILIK YAPMAK MI?
İlimizde hükümete yakın STK.lar var.
Bunlar genelde Valinin, Bakanın ya da Başbakanın yaptıklarına alkış tutup vıcık vıcık yağcılık yaparlar ve kendilerini memleketin önemli kuruluşları zannederler.
Ama aynı STK'lar aylardır karşı çıkılan mucur asfalt serimini görmez ve seslerini çıkarmazlar.
Batman-Beşiri arasında serilen bu asfalt yüzünden çok sayıda kaza yaşandı, yaralananlar oldu.
Türkiyede de artık kullanılmayan bu asfalt serimine karşı STK'ların sessiz kalması ve görmezden gelmeleri amaçlarını ortaya koyuyor.
Ey kahraman STK'lar.
Neden bu yolla ilgili açıklama yapmıyorsunuz?
İçinde yağcılık olmadığı için mi?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 6 yıl önce

osmah hoca bu işede bir el at yaaawww,,milletin anası ağladı bu yoldan ...Allah rızası için bu yol sorununu halletttttttttt....daha kaç can gidecek...

Avatar
Cemal Demirci 6 yıl önce

Yahu bu yodal onbeş senedir çalışmalar başlatıldı marmaray bitti osmangazi köprüsü bitti bolu tüneli bitti zigana geçidi bitti bitlis tatvan arasındaki tüneller bitti daha SİİRT kurtalan batman yolu bitmedi acaba şu sivil toplum kuruluşları siirt dernek ve vakıfları siirt siyasileri siirti yöneten yetkililer siirtin sözüm ona mangalda kül bırakmayan efendiler neden sesiniz çıkmıyor neden hiç tepki göstermiyorsunuz amaç yağcılıksa tepkinizi koyun siirt halkına yağ yakmış olursunuz o zaman gene yağcılık görevinizi yerine getirmiş olacaksınız ayıp be ayıp