Bu haber kez okundu.

 Mevlit Kandilinde Süt Dağıtıldı
banner229

 Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından Mevlid Kandili dolayısıyla vatandaşlara süt dağıtıldı.
Çarşı Camiinde  kurulan stantlarda vatandaşlara 3000 adet 1 litrelik süt dağıtıldı.

Süt dağıtımı etkinliği hakkında açıklamalarda bulunan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İzzet Murat, "Mevlid Kandili dolayısıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız 81 ilde halkımızın Mevlid Kandilini kutlamak için böyle bir etkinlik düzenleyerek sütün insanların fiziksel ve ruhsal açıdan gelişmesi için çok önemli bir besin kaynağı olduğu belirterek hem sütü ön plana çıkarmak hem de halkımızın Mevlid Kandilini kutlamak dolayısıyla  etkinlik düzenlenmiştir.

Bu vesile ile tüm halkımızın kandilini kutluyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtMevlidSüt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamit 8 yıl önce

bende mevlit gecesi camide tarım müdürünü gördüm hayret ettim ve takdir ettim çünkü camide o akşam tedirginlikten dolayı çok az kişi vardı ve tarım müdürüde oradaydı meğer mesele bakanlığın süt dağıtımı proğramı varmışta oradaymış

Avatar
kamil 8 yıl önce

hamit bey tarım il müdürü akşam süt dağıtımı için gittiğini bırak atandığı günden beri evini siirtte bile getirmemiş.