Bu haber kez okundu.

Mervan Gül'den Büromuza Ziyaret
banner229

27. dönem AK Parti Siirt milletvekili aday adayı Mervan Gül, medyasiirt büromuzu ziyaret etti.

9 Mart 2003 yılında yenilenen Siirt seçimlerinde milletvekilliğinden feragat ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Meclis yolunu açılmasında önemli rol oynayan Mervan Gül, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarını ziyaret etti.

Mervan Gül, Belediye başkanlığım döneminde de Siirt’i yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalıştım. Aday olduğum zamanlarda adaylık verilse de verilmese de her zaman partimin yanında oldum. Partimle yola çıktığım ilk gün yürüdüğüm çizgim neyse bugün de aynı çizgide yürüyorum ve yürümeye devam edeceğim" dedi.

Siyasi hayatında edindiği bilgi ve birikimleri milletvekili olarak hizmete dönüştürmek istediğini ifade eden Gül, "Adaylık verilip seçilmem durumunda siyasi bilgi ve birikimimi, milletvekili olarak Siirt halkıyla birlikte yaşam alanımız olan Siirt’i yaşanabilir güzel bir şehir haline getirmek için kullanacağım. Uzun süredir Siirt siyasetinin, üç dilli kardeş şehrimizin ve Siirt gençliğinin sorunlarını çok iyi bilen biri olarak ihtiyaç ve sıkıntılarının çözümü noktasında çalışmalar yürüteceğim.

Seçim sonuçlarının sadece Türkiye'yi değil, dünyanın dört bir köşesindeki mazlum ve mağdurları da bağladığını ifade eden Gül, bu nedenle herkese büyük görevler düştüğünü belirtti. Mervan Gül, 24 Haziran'a kadar AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kim olursa olsun gösterilecek milletvekili adaylarının seçilmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydetti.

Yeni Türkiye yolunda partimiz tarafından yürütülen çalışmalar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile daha da hızla yürütülecek ve katlanacaktır. Bu kutlu yürüyüşte daha aktif rol almak amacıyla Siirt'imizden milletvekili aday adayı oldum." açıklamalarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.