Bu haber kez okundu.

Mersin UltrAslan Taraftar Grubu'ndan Şirvanlı Öğrencilere Ayakkabı Yardımı
banner229

Mersin Üniversitesi UltrAslan UNI taraftar grubu, Siirt Üniversitesi UltrAslan UNI ve UltrAslan Siirt ile birlikte Şirvan/Cevizlik İlk-Orta Okulu'na ayakkabı yardımında bulundular.

Mersin’den 10 kişilik bir ekiple ilimize gelen UltrAslan UNI Mersin ekibi, UltrAslan Siirt koordinatörü Mesut Karanfil ile birlikte Şirvan ilçemize bağlı Cevizlik Köyü İlk ve Ortaokulunda okuyan 65 öğrenciye ayakkabı yardımında bulundu.

Türkiye genelinde çok sayıda ihtiyaç sahibi köy okullarına yardım yaptıklarını ifade eden UltrAslan UNI Mersin Sosyal Proje Sorumlusu Seda Arkadaş "Doğu illerimizden Siirt'in Şirvan İlçesine bağlı bulunan Cevizlik Köyü okullarındaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Buna öncülük yapan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

UltrAslan Siirt İl koordinatörü Mesut Karanfil ise Mersin’den 10 kişilik bir ekiple ilimize gelen UltrAslan UNI Mersin ekibine teşekkür ederek önümüzdeki günlerde buna benzer yardım kampanyalarının devam edeceğini belirtti. 

Şirvan/Cevizlik İlk-Orta Okulu Müdürü öğrencilere yapılan yardımdan ve eğitime verdikleri önemden dolayı ultrAslan UNI Mersin ve Siirt UltrAslan taraftar grubuna teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.