Bu haber kez okundu.

Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2020 Yılı Bütçesi Onaylandı
banner229

Siirt Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2020 yılı tahmini bütçesi, 7 milyon 635 bin Tl olarak kabul edildi.

Siirt Valiliği ‘Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı’nın 2019 yılı Kasım ayı Meclis olağan toplantısı, Vali Yardımcısı Birlik Başkanı Zihni Yıldızhan’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Birlik Başkanı Zihni Yıldızhan’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, Birliğin 2020 yılı gelir ve gider bütçesi görüşülerek, oy birliği ile onaylandı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2020 yılında Merkeze bağlı köylerde gerçekleştireceği yatırımlara ilişkin olarak hazırlanan tahmini bütçe, 7 milyon 635 bin Tl olarak belirlendi.

Birliğin 2019 yılı faaliyet raporunun da ibra edildiği mecliste, 2020 yılı yatırım plan programı ile tahmini bütçe kararnameleri de okunup onaylandı.

Merkez ilçe köylerinin her türlü altyapılarının mevcut durumları, ihtiyaçları, sorunların tespiti ile çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.

Siirt Valiliğinde gerçekleşen toplantıya; İl Genel Meclis Üyeleri, Birlik Müdürü Yaşar Nalbant ve Merkeze bağlı Köy Muhtarları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.