Bu haber kez okundu.

Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Seçimi Yapıldı
banner229

Siirt ili Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2019 yılı Nisan ayı Meclis olağan toplantısı, Vali Yardımcısı ve Hizmet Birliği Başkanı Zihni Yıldızhan başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya; Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Zihni Yıldızhan, Birlik Müdürü Yaşar Nalbant, İl Genel Meclis Üyeleri ve Merkeze bağlı Köy Muhtarları katıldı.

Birlik Başkanı Zihni Yıldızhan yaptığı açılış konuşmasında, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri sonucunda İl Genel Meclis üyeliği ve köy muhtarlığına seçilenleri tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yıldızhan, Valilik olarak köylerimizin sorunlarını çözmek ve köylere daha iyi hizmetler sunabilmek için çok çalışacaklarını belirtti.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından 2019 yılı faaliyet raporu ve kesin hesap bütçesi oy birliği ile kabul edilerek, onaylandı.

Daha sonra Siirt Valiliği ‘Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği’nde 2019 yılı içerisinde görev yapacak Encümen seçimlerine geçildi.

Yapılan oylama sonunda; Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Müslüm Hazinoğlu,  Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Oran ile Sağlarca Köy Muhtarı Dijvar Kılıç ve Akdoğmuş Köy Muhtarı M. Nesim Dildirim bir yıl süreyle Siirt Merkez Köylere Hizmet Birliği Encümen Üyeliğine seçildi.

Birlik Başkanı Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, seçilen üyelere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar diledi.

Toplantı, köy muhtarlarının köyleriyle ilgili sorunlarını da dile getirdiği dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.