Bu haber kez okundu.

Melih Camisi Hayırseverlerin Yardımını Bekliyor
banner229

Siirt'te kent merkezi Batı Mahallesi'nde yapımına başlanan ve aynı anda 250 kişinin ibadet yapabileceği Melih cami hayırseverlerin yardımını bekliyor.

2018 yılı Temmuz ayında inşaatına başlanan Melih Camii inşaatı maddi imkânsızlıklardan dolayı yavaş ilerliyor. Melih Caminin tamamlanması için yardımseverlerden gelecek yardımlar bekleniyor.

Melih Cami Onarma Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Fahrettin Mersin,“Camiimizin kaba inşaatı bitmiş olup ince işleri kalmıştır. Bu yıl camiimizin yapımının tamamlanıp ibadete açılmasının istiyoruz. Bundan dolayı da yardıma ihtiyacımız var. Camimizin inşaatını tamamlamakta zorlanıyoruz. Hayırsever hemşerilerimizin katkılarıyla ve destekleriyle camimizin yapımının tamamlanacağına ve ibadete açılacağına inanıyoruz. “ dedi.

Mersin, “Elele verip gönül birliği içerisinde Melih Camii inşaatı için kolları sıvadık. Allah'ın evi olan Kâbe’nin bir şubesi hükmünde olan Caminin kısa sürede bitirilip ibadete açılması için bütün hayırseverleri yardımda bulunmaya davet ederek, şimdiden katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun diyorum” dedi.

Yardımlarınız için İrtibat : 0546 226 04 43

Albaraka Hesap Numarası : Tr 15 0020 3000 0778 5243 0000 01

Kuveyt Türk Hesap Numarası : Tr 19 0020 5000 0950 9082 0000 01

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli çaycı 5 yıl önce

sayın sancak neredesın reklam ve ranrt yapacağına bir el uzat şuraya yoksa bundan çıkarmı yok belkide o caminın imama sizede bir fabrika ihalesini verır düşünde gel