Bu haber kez okundu.

Melih Camii İnşaatının Temeli Atıldı
banner229

Siirt Merkez Batı mahallesinde bulunan Melih Camisinin ihtiyaca cevap vermemesi dolayısıyla yapılan müracaatların ardından geçen aylarda yıktırılmıştı.
Yıktırılan caminin Plan ve projelendirme işlemleri tamamlanarak temeli atıldı.

Camii inşaatı bitene kadar caminin karşısında bulunan müstakil bir evde namaz kılınmaya başlanırken, tamamlanması için de hayırseverlerin yardımı bekleniyor.
Melih Camii din görevlisi ve aynı zamanda Melih Camii Onarma, Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Fahrettin Mersin Hoca, Melih Camii inşaatı için gerekli olan işlemlerin tamamlandığını ifade etti.

Mersin: “"Elele verip gönül birliği içerisinde Melih Camii inşaatı için kolları sıvadık. Allah'ın Evi olan Kabenin bir şubesi hükmünde olan caminin temel atma töreni hayırlara vesile olmasını niyaz ederim. Caminin kısa sürede bitirilip ibadete açılması için bütün hayırseverleri yardımda bulunmaya davet ediyorum. Şimdiden katkıda bulunan herkesten Allah cc. razı olsun diyorum” dedi.
Melih Cami inşaatına yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar 

Melih Camii Onarma, Yaşatma ve Güzelleştirme Derneğinin

Kuveyt Türk Bankası Siirt Şubesi
IBAN NO: TR 19 0020 5000 0950 9082 0000 01
Albaraka Bankası Siirt Şubesi
IBAN NO: TR15 0020 3000 0778 5243 0000 01

Nolu hesabına yatırabilecekleri veya Dernek yönetimine makbuz karşılığında yardım edilebileceği öğrenildi.

Fahrettin Mersin Hoca GSM : 0 546 226 04 43

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 6 yıl önce

memlekete hayırlı olsun.