Bu haber kez okundu.

Mehmet Müfit Aydın 10. Sıradan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı
banner229
Siirt ve bölge illerinin tanınmış, saygın ailelerinden biri olan Şeyhül Hazin ailesinden Mehmet Müfit Aydın, AK Parti’den 10. Sıra Bursa Milletvekili Adayı gösterildi.
Evli ve 5 çocuk babası olan Müfit Aydın, hukukun üstünlüğüne saygılı, hesap verebilen, vatandaşın isteklerine duyarlı, katılımı ve işbirliğini önemseyen, halka yakın, duyarlı, birleştirici, pratik ve dinamik bir yönetici olarak bulunduğu bölgede sürekli var gücüyle çalışmasıyla tanındı.
Sanayi kenti Bursa’dan, tarih ve turizm kenti Bursa’ya” sloganıyla yola çıkan Aydın, Bursa’nın sorunlarını, değerlerini, potansiyelini gören ve bilen biri olarak birikimlerini Bursa’nın hizmetine sunmak üzere Bursa’lıların ve Bursa’da yaşayan tüm Siirtlilerin destek ve teveccühlerini bekliyor.
1954 Ağrı doğumlu.Siirt Ziraat Meslek Lisesi’ni bitirdikten sonra A.Ü.İşletme Fakültesi’ni bitirdi. 1972-1993 yılları arasında Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nda taşra teşkilatlarının çeşitli kademelerinde görev yaptı.
1993-2003 yılları arasında Sakarya Çevre ve Orman İl Müdürlüğü yaptı. 2003-2009 arasında Bursa Çevre ve Orman İl Müdürlüğü yaptı. 2009’dan itibaren de Bursa İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcılığı görevini sürdürdü. Aday adaylığı için görevinden istifa etti.
Tillo ilçemize bağlı Fersaf’ta (Dereyamaç) Şeyhül Hazin ailesinden olan M.Müfit Aydın’ın en büyük hedefi kurumsal gelişmenin yanı sıra sosyal dokuyu geliştirmek, sevgi, saygı ve güven ortamını geliştirmek olmuştur.
Siyasi hayatına 1984 yılında Tatvan’da Refah Partisi’nden Belediye Başkan Adayı olarak başladı. 2007 Genel Seçimlerinde AK Parti’den Bursa Milletvekili Aday adayı oldu ve 13.sıradan kendisine adaylık verildi.
O dönemde AK Parti’nin Bursa’dan 12 milletvekili olduğu için ve Miliyetçi Hareket Partisi’nin de barajı aşmasıyla partisinin 13.sıradaki adayı olarak meclise girmesi mümkün olmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VAHİT 9 yıl önce

mufi̇t bey söylenenlere göre dört defadir aday adayi oluyor yani̇ her dönemde aday adayi oluyormuş bikmadan yorulmadan aday adayliği rekorunu fevzi̇ sevgi̇li̇ beyden alacak gi̇bi̇ haydi̇n hayirlisi

Avatar
Kadir 9 yıl önce

bazıları aday adayı olmaktan bıkmıyorlar siirtte rekor feyzi beyde bursada rekor sanırım mufit beyde olacak haydi bu defa ikiside listeye yerleşti en azından isimleri listede var garibanlar biraz heveslerini alsınlar